Atrax 4 GR: TΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΤΩΡΑ!



Το ελαιοραβδιστικό ATRAX ELECTRIC 4 δεν είναι ένα απλό ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό. Πρόκειται για ένα μηχάνημα ακριβείας για κάθε τύπου ελιάς.


Το κορυφαίο ελαιοραβδιστικό της αγοράς
Ελαφρύ, αποδοτικό, εύκολο στη χρήση και πολύ ανθεκτικό, το ATRAX ELECTRIC 4 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκπληκτική παραγωγικότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ξεχάστε πολύπλοκες επισκευές, τα ακριβά ανταλλακτικά και τη δαπανηρή συντήρηση. Το ελαιοραβδιστικό ATRAX ELECTRIC 4 είναι η πρώτη μηχανή σχεδιασμένη για μια βέλτιστη απόδοση με μια ελάχιστη επένδυση.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα από την SPACESONIC LTD, το ATRAX ELECTRIC 4 αποτελεί ήδη σημείο σύγκρισης και αναφοράς στην Ελληνική αγορά, καθώς επίσης και σε αγορές του εξωτερικού όπως την Ισπανία, την Ιταλία, τη Τουρκία, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, κτλ.


ΜΟΝΟ ΚΑΡΠΟ… ΟΧΙ ΔΕΝΤΡΟ.

  •   Το ATRAX ELECTRIC 4 είναι πολύ αποδοτικό: 145-190kgs/ώρα.
  •   Έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιηθούν στο μέγιστο οι ζημιές στα δέντρα, τα βλαστάρια και τα κλαδιά.
  •   Όλα τα μέρη του ATRAX 4 κατασκευάζονται από κράμματα μετάλλων ειδικού τύπου καθώς και από πολυμερή υψηλών προδιαγραφών με σκοπό το κάθε μέρος να είναι υψηλής ακριβείας και πολύ ανθεκτικό.
  •   Λιγότερος κόπος, λιγότερος θόρυβος, λιγότερες ζημιές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΙΕΣ.



ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  •   Το ελαιοραβδιστικό ATRAX ELECTRIC 4 πρωτοπορεί: περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική πλακέτα προγραμματισμένη με 7 ταχύτητες.
  •   Επιλέγετε τη σωστή ταχύτητα ραβδίσματος ανάλογα με τις συνθήκες του δέντρου. Μπορείτε να ελέγχετε επίσης την ηλεκτρική κατανάλωση και να αποφεύγετε ζημιές στα δέντρα.
  •   Αυτή η ηλεκτρονική πλακέτα διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης ρεύματος, δείγμα πιθανής ζημιάς στο δένδρο. Το ηλεκτρικό σύστημα είναι πάντα προστατευμένο.



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Η ακρίβεια είναι το παν για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη συγκομιδή. Η δόνηση από μόνη της δεν είναι αρκετή όταν αναζητάς αποδοτικό ράβδισμα. Το ATRAX ELECTRIC 4 σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο αλλά και ηλεκτρική κατανάλωση.

Εξοπλισμένο με 8 ανθρακονήματα 360mm μήκους και 5mm διάμετρο σε συγκεκριμένες γωνίες και θέσεις, το ελαιοραβδιστικό ATRAX 4 προσφέρει αξεπέραστη απόδοση.

Αυτά τα ανθρακονήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να επιτρέπουν καλύτερη πρόσβαση στο καρπό. Έχουν υψηλή ελαστικότητα, είναι πολύ ελαφριά και έχουν άριστη αντοχή στη θερμότητα.


  •   Ισχυρός κινητήρας 750W DC 12V Brushless.
  •   Κάθε κινητήρας συναρμολογείται και δοκιμάζεται για αποφυγή προβλημάτων.
  •   Υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές για συγκομιδή βρώσιμης ελιάς.
  •   Μήκος:
                2,15m με το σταθερό κοντάρι / 2,47m (με προέκταση 0,40m) / 3,07m (με προέκταση 1,0m)
                / 3,57m (με προέκταση 1,5m
  •   Βάρος: 2,30 kg.
  •  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: 80A ΜΠΑΤΑΡΙΑ / 100A ΜΠΑΤΑΡΙΑ (ΒΑΘΙΑΣ                     ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ)
  •  ATRAX ELECTRIC 4
          Η μπαταρία λιθίου μας, με βάρος μικρότερο των 3.7 kg, εξασφαλίζει την κατάλληλη                            αυτονομία χωρίς να προσθέτει βάρος στη πλάτη σας. Χωρίς πόνο στη μέση.

          Ασφαλής, φερέγγυα και βελτιστοποιημένη για το ελαιοραβδιστικό ATRAX ELECTRIC 4, η               καινούρια μας μπαταρία λιθίου των 42Α, είναι το ιδανικό του «ταίρι». Με αρκετή αυτονομία              για τη συγκομιδή της ημέρας, διαθέτει το ίδιο φις με το καλώδιο για τη 12V μπαταρία, έτσι                 ώστε να μπορείτε να αλλάζετε ανά πάσα στιγμή την πηγή τροφοδοσίας σας εάν χρειαστεί.


  •   ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ
         * Σε περίπτωση γεννήτριας, είναι απαραίτητη η χρήση σταθεροποιητή ρεύματος.

         Διαθέτουμε 2 διαφορετικούς σταθεροποιητές για γεννήτριες, με σύνδεση για ένα μηχάνημα ή             με σύνδεση για 3 μηχανήματα.


  •   ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
            Ελαστικά ανθρακονημάτων για βρώσιμη ελιά.

           Το ελαιοραβδιστικό ATRAX 4 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ελαιόδεντρων. Μπορεί             να χρησιμοποιηθεί και για τη βρώσιμη ελιά.

          Χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο σύστημά μας σε χαμηλότερες στροφές, μπορείτε να                   μαζεύετε βρώσιμη ελιά χωρίς ζημιές.

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί: https://www.youtube.com/watch?time_continue=199&v=KrVARRcaMEQ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.