Καταπολέμηση Σαράκι σκουλήκι στο ξύλο στα έπιπλα!!

Καταπολέμηση Σαράκι, σκουλήκι στο ξύλο στα έπιπλα, Ξυλοφάγα έντομα καταπολεμηση σαρακι του ξυλου
Για να μην σας τρώει το σαράκι!

Αποτελεσματικό παρασιτοκτόνο χαμηλής οσμής και άμεσης δράσης. Απαλλάσσει κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια από τα ξυλοφάγα έντομα και προσφέρει άμεσα, μακροχρόνια προστασία. Εξολοθρεύει το σαράκι του ξύλου και σταματά την καταστροφή των ξύλινων επιφανειών.

Το DUROWOOD KILLER της DUROSTICK, θεραπεύει αποτελεσματικά ξύλινα κουφώματα, πόρτες, πατώματα, έπιπλα, πέργολες και κάθε άλλη ξύλινη κατασκευή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, που έχουν προσβληθεί από σαράκι.
Ξεβιδώστε το πώμα ασφαλείας και τοποθετήστε το ρύγχος του φιαλιδίου μέσα στην οπή που έχει δημιουργήσει το σαράκι στην επιφάνεια του ξύλου. Πιέστε για περίπου 5 δευτερόλεπτα το φιαλίδιο, ώστε το παρασιτοκτόνο να φθάσει έως το αθέατο σημείο που βρίσκεται το έντομο και να το εξολοθρεύσει. Μετά από 24 ώρες, σφραγίστε την οπή με Ακρυλικό Ξυλόστοκο νερού DUROWOOD της DUROSTICK.

Στην περίπτωση εμφάνισης ξυλοφάγων εντόμων σε αποθήκες ξυλείας, συνιστάται η εφαρμογή του DUROWOOD KILLER με πινέλο, ψεκασμό ή εμβάπτιση σε κάθε ξύλο που έχει προσβληθεί. Αποφύγετε τη χρήση του προϊόντος σε συνθήκες καύσωνα ή παγετού. Προστατέψτε τα χέρια σας με γάντια και αποφύγετε κάθε επαφή του προϊόντος με το πρόσωπό σας. Στη σύνθεση του προϊόντος δεν περιέχονται μόλυβδος και υδράργυρος.

Κάθε δοχείο των 120 ml μπορεί να θεραπεύσει 1-2 m2 ξύλινης επιφάνειας.
Κόστος 4 ευρώ
Πατήστε για Online Παραγγελία εδώ


ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΦΡΑΓΚΩΝ 13 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 

ΤΗΛ:2310 518761
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.