Τοποθετούμε τη συσκευασία σε δροσερό και σκιερό μέρος (κήπος, βεράντα, υπόγειο με λίγο φως, αποθήκη, γκαράζ).
Οι ιδανικές θερμοκρασίες παραγωγής είναι 10º C - 17º C.
Διατηρούμε τη ''μπάλα'' με τα μανιτάρια σε ένα μέρος ακίνητο.
Ποτίζουμε ελαφρώς τη ''μπάλα'' σε περίπτωση που ξεραθεί.
Προσοχή! Δεν αφαιρούμε το μαύρο περίβλημα.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.
Αγοράστε από ΕΔΩ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.