Advion Ant gel

Advion Ant Gel



Χρήση
Έλεγχος μυρμηγκιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το προϊόν μπορεί να εφαρμόζεται σαν δόλωμα σε σημεία (σταγόνα) μόνο σε μέρη που δεν έχουν πρόσβαση παιδιά και ζώα μη στόχοι. Σε εγκαταστάσεις τροφίμων και ζωοτροφών να εφαρμόζεται σε ρωγμές και σχισμές. Εναλλακτικά το προϊόν μπορεί να τοποθετείται σε εγκεκριμένους δολωματικούς σταθμούς.


Πλεονεκτήματα
Το δόλωμα Advion®Ant Gel για μυρμήγκια, περιέχει ένα νέο δραστικό συστατικό, το indoxacarb, το οποίο βιο-ενεργοποιείται στην υψηλή εντομοκτόνο μορφή του, από τον μεταβολισμό των μυρμηγκιών. Το δόλωμα Advion®Ant Gel για μυρμήγκια συνδυάζει την δοκιμασμένη απόδοση του indoxacarb με μια συνταγή που είναι εξαιρετικά ελκυστική για τα μυρμήγκια ώστε να παρέχει έναν ευρέως φάσματος υψηλό έλεγχο των μυρμηγκιών.

  • ·        Επαναστατικός τρόπος δράσης
  • ·        Ελκυστικό για τα περισσότερα είδη μυρμηγκιών
  • ·        Ολοκληρωτικός έλεγχος αποικίας
  • ·        Εγκεκριμένο για χώρους χειρισμού τροφίμων
  • ·        Ιδανικό ιξώδες, για όλες τις καταστάσεις
  • ·        Άοσμο, χωρίς να λεκιάζει
  • ·        Για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Επαναστατικός τρόπος δράσης
Το δόλωμα Advion®Ant Gel για μυρμήγκια περιέχει την δραστική ουσία indoxacarb, η οποία ανήκει στην χημική κλάση των oxadiazines. Προσφέρει ένα νέο τρόπο δράσης, ο οποίος είναι διαφορετικός από τα άλλα δολώματα και έτσι είναι «εργαλείο» στην διαχείριση της ανθεκτικότητας.

Πλεονεκτήματα της βίο-ενεργοποίησης

Η βιο-ενεργοποίηση είναι η μοναδική μεταβολική διεργασία που βασίζεται στο μεταβολισμό του μυρμηγκιού που μεταβάλλει τη μοριακή δομή του indoxacarb ώστε να έχουμε ενισχυμένη εντομοκτόνο δράση.
Μετά την κατάποση του δολώματος Advion®Ant Gel για μυρμήγκια, αυτή η μεταβολική διεργασία χρησιμοποιεί τα ένζυμα του εντόμου για την μετατροπή του μορίου indoxacarb στην εντομοκτόνο μορφή του. Στη συνέχεια μπλοκάρει τα κανάλια νατρίου του εντόμου.
Το έντομο παθαίνει παράλυση και ακολουθεί ο θάνατος. Αυτή η μεταβολική ενεργοποίηση επιτρέπει στο indoxacarb να διαφοροποιείται αποτελεσματικά μεταξύ των εντόμων «στόχος» και οργανισμών «μη στόχος», όπως τα θηλαστικά, και επειδή αυτή η μετατροπή στην δραστική μορφή συμβαίνει μέσα στα παράσιτα, οι επαγγελματίες της διαχείρισης παρασίτων έχουν στη διάθεσή τους το μεγάλο αυτό πλεονέκτημα.


ΠΗΓΗ : Syngenta.gr


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.