Σταφύλι μεγάλο, κωνικό ή κυλινδρικό, συχνά πτερυγωτό, σχεδόν αραιόραγο.
Ράγα μεγάλη, έως πολύ μεγάλη, σφαιρική.
Φλοιός μέτριου πάχους χρώματος ερυθρού-ιώδες.
Σάρκα τραγανή, ανθεκτική.
Δροσερή κι ευχάριστη γεύση με άρωμα μοσχάτου.
Γίγαρτα 1 - 2 ανά ράγα.
Ποικιλία ζωηρή, πολύ παραγωγική (ο καρποφόρος βλαστός φέρει μέχρι και 4 σταφύλια συνήθως όμως 3), πολύ πρώιμη.
Δέχεται βραχύ κλάδεμα.
Προσαρμόζεται καλά σε ελαφρά, γόνιμα, εδάφη.
Αντίθετα, σε ξηρά εδάφη η ποιότητα της παραγωγής είναι χαμηλή.
Είναι ευαίσθητη στο ωίδιο, το μολυσματικό εκφυλισμό και τη φώμοψη.
Ανάλογα με την περιοχή, ωριμάζει από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Αγοράστε online ΕΔΩ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.