Τριανταφυλλιά με τριαντάφυλλα σε μπουκέτα Ν:315.00 Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ


Τριανταφυλλιά σε μπάλα τύρφης με βιοδιασπώμενο δίχτυ.

Ποικιλία που ξεχωρίζει με το σπάνιο χρώμα των τριαντάφυλλων της σε έντονο σκούρο φούξια - πορφυρό. Εχει πλουσια ορθη και πλαγια βλαστηση και ωραιο ματ φυλλωμα.Μπορείτε να δημιουργήσετε θαυμάσιες μπορντούρες και παρτέρια στο γκαζόν και οπουδήποτε αλλού. Αρωματικό 3 αστερων. Ύψος φυτού: 50-60 εκ.Διαμετρος ανθους:8-9cm.
Ρόδινες Ιδέες με Τριανταφυλλιές με Τριαντάφυλλα σε Μπουκέτα
Θεωρούνται οι κατεξοχήν τριανταφυλλιές για μεγάλα παρτέρια, χαμηλές συστάδες και διαδρόμους, είναι ανθεκτικές με πολύ πλούσια και επαναλαμβανόμενη ανθοφορία.
Τις τελευταίες δεκαετίες χρησιμοποιούνται παντού, όλο και περισσότερο γιατί έχουν δυνατή και πυκνή βλάστηση και ιδιαίτερη αντοχή.
Θα βρείτε ποικιλίες σε μεγάλο εύρος μεγεθών και χρωμάτων: ψηλές και χαμηλές, με ορθή ή πλάγια βλάστηση, με σχετικά μεγάλα τριαντάφυλλα με πολλά πέταλα αλλά και με μικρότερα άνθη σε μεγάλα και μικρά μπουκέτα. Ορισμένες θα σας ενθουσιάσουν με το άρωμά τους, που δεν μπορεί να θεωρηθεί το "ατού" αυτής της κατηγορίας.
Για τους παραπάνω λόγους, πολλοί κηπουροί, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, φυτεύουν, μεμονωμένα σε μικρούς κήπους καθώς και σε γλάστρες και ζαρντινιέρες, τριανταφυλλιές από αυτήν την κατηγορία.
Χρήσεις : μεμονωμένα ή σε ανθώνες, σε παρτέρια, σε μπορντούρες,σε χαμηλούς φράχτες ή χωρίσματα, σε γλάστρες και πιθάρια.
ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΗΠΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΝΟΥ ΦΟΥΞ-ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ 4,90€ ΜΕ ΦΠΑ 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.