Απωθητικό Φιδιών Herpetex

Τρόπος Δράσης : Το Herpetex αναδύει σταδιακά μια έντονη και δυσάρεστη οσμή για τα φίδια. Τα ερπετά που έχουν ανεπτυγμένη όσφρηση όταν αντιλαμβάνονται την χαρακτηριστική οσμή που αναδύεται από το Herpetex, ενοχλούνται και τρέπονται σε φυγή. Το προϊόν είναι απαραίτητο για εξοχικές κατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις και για κάθε μέρος όπου εμφανίζονται φίδια, κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους, θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

Οδηγίες Χρήσης :
α ) Με την ειδική βίδα τρυπήστε το καπάκι στο κέντρο βιδώνοντας μέχρι να τερματίσει.
β ) Ξεβιδώνουμε και στη μικρή τρύπα που έχει δημιουργηθεί τοποθετούμε με πίεση το ρύγχος της βαλβίδας και μόλις ακουστεί ένα ΄΄τακ΄΄ η βαλβίδα τοποθετήθηκε καλά.
γ ) Ξεβιδώνουμε και γυρίζουμε το κόκκινο καπάκι της βαλβίδας προς τα αριστερά.
δ ) Τοποθετούμε το δοχείο όρθιο στο έδαφος σταθερά, σε πιθανά μέρη όπου υπάρχουν φίδια (περάσματα φιδιών και πιθανές φωλιές). Η χρήση του προϊόντος είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους. Η ακτίνα δράσης του κουτιού ξεπερνά τα 40 – 60 m².
Τοποθετούμε περισσότερα κουτιά εάν ο χώρος επιθυμούμε να προστατεύσουμε είναι μεγαλύτερος.

Ημερομηνία Λήξης : Το προϊόν παραμένει σταθερό για 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής εφόσον δεν ανοιχθεί και αποθηκευτεί σε δροσερό και ξηρό μέρος. Όταν ανοιχθεί η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μειώνεται αισθητά με τις υψηλές θερμοκρασίες (> 35 ° C) και κυρίως με τους συνεχείς ανέμους.
Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να ανανεώνουμε το προϊόν.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.